Kindful yoga collective logo
Kuka Kindful yoga collectiven joogaa ohjaa?

Joogaopettaja Jenni Luoma

OPPEJA, JOTKA KULKEVAT MUKANA MYÖS JOOGAMATON ULKOPUOLELLE

Kun meillä on tilaa kehossa, voi tilan tuntua kokea myös mielessä

Olen RYT 200 -rekisteröity joogaopettaja Jenni Luoma.
Kutsun itseäni silti mieluummin joogaohjaajaksi kuin opettajaksi. 
Tavoitteeni on nimittäin ohjata sinua sen hyvän olon äärelle, joka omasta kehostasi jo löytyy.

Olen harrastanut joogaa eri opettajien opetuksessa ja eri tyylisuuntia kokeillen vuodesta 2013. Tunnen oloni kotoisimmaksi hitaasti liikkeestä toiseen virtaavilla flow yoga -tunneilla ja yin joogan eheyttävillä aallonpituuksilla. Pidän tärkeänä, että joogassa on aikaa laskeutua oman kehon tuntemuksiin (myös niihin haastaviin) ja siten tuoda tietoisuus vahvemmin tähän hetkeen.

Joogan tuottaman hyvän olon ja juurruttavan rauhan tunteen lisäksi itselleni joogassa tärkeintä ovat ne pienet opit, jotka voi viedä mukanaan myös joogamaton ulkopuolelle. Silloin jooga on elämänlaatua tukeva harjoitus.

Näitä pieniä oivalluksia pyrin jakamaan myös tunneillani.

Jokainen kerta, kun saavut joogamatolle ja annat hetken aikaa itsellesi, on jo alusta alkaen saavutus, josta voit kiittää itseäsi.

Toiselta ammatiltani olen markkinoinnin ja viestinnän suunnittelija. Niinpä istumatyön haasteet ovat keholleni tuttuja. Näiden tasapainottajana, luovuuden ruokkijana ja henkisen kasvun polkuna jooga on upea tie kulkea.

Joogaopettaja Jenni Luoma

Koulutukset

  • Authentic Flow RYT 200, Authentic Flow Tribe, 2022
  • Embodied Yin 50 h, Authentic Flow Tribe  (valmis loppuvuonna 2022)
  • Embodied Mama raskausajan jooga 10 h, Authentic Flow Tribe (valmis loppuvuonna 2022)

Kielitaito

  • Opetan joogaa suomeksi.
  • Olen tehnyt joogaopintoni englanniksi ja joogannut paljon englanninkielisten opettajien ohjauksessa. Siksi opetan erityisen mielelläni englanniksi.
  • Puhun arjessa sujuvasti ruotsia ja kerään sanavarastoa myös opettaakseni ruotsiksi tulevaisuudessa. Du kan alltid fråga på svenska om något är oklart.